Placeholder text

Krokodillene på 24. plass i NM!

Krokodillene deltok i NM 6. året på rad og imponerte stort med en 24. plass!

Årets NM gikk av staben på Midtsandtangen i Malvik kommune, rett utenfor Trondheim. Vi tok nattoget opp torsdag kveld og når vi fikk teppe, sovemaske, ørepropper og pute ble det en god natts søvn for alle. Fredagen startet vi med frokost på torget, før vi tok turen til Nidarosdomen og besøkte den fantastiske kirken. Etter det lekte vi litt i Marien park, gikk over den gamle bybrua og var oppe på Kristiansten festning. Kronprinsen og den tyske presidenten kom på besøk til Trondheim, så vi sto og så på da forsvaret saluterte ved deres ankomst. 

Etter å ha spist lunsj og fikset de siste tingene til konkurransen dro vi ut til Midtsandtangen og ble møtt med et fantastisk leirsted. Det blåste kraftig, men det gjorde ingenting når stedet var så fint som det var! Hele området er totalrenovert og kan definitivt anbefales til både speiderturer og andre turer. 

Jentene sjekket inn, tok på seg krokodille capsene som Tora hadde laget, blåste opp Pål (krokodille maskotten vår), brettet ut flagget og pyntet seg selv med godterikrokodiller før de gikk for å sette opp lavvoen og kjøkkenteltet. Etter hardt arbeid i en lite medgjørlig vind fikk de en velfortjent middag og ble kjent med flere nye speidere!

Lørdag morgen var konkurransen i gang og etter å ha kommet seg gjennom praktisk 1, som var å lage en balansestang, orienteringsløp, orienteringsteori, teorioppgaver, praktisk 2, å lage en makrame med speiderloven på og middagskonkurranse med glans, var det noen slitne jenter vi møtte igjen til leirbålet på kvelden.

Sto ikke på energen, de var med for full guffe på leirbålet, flere av jentene var i tillegg oppe på scenen og spilte luftgitar mens vi sang "Hun er forelska i peffen" (speidervariant av 'hun er forelska i lærern').

I tillegg hadde Ida M bursdag, så det ble en liten feiring av henne også. 

 

Vi avsluttet turen med feiring av de utrolig gode resultatene og pizzaspising før en sliten gjeng satt seg på flyet. 

 

Tusen takk for en fantastisk tur!

Publisert
Sist oppdatert
Ragnhild Marie Holen
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS