Placeholder text

Krokodillene vant kretskonkurransen!

25. til 26. april var det kretskonkurranse for Romerike-gruppene på Hvalstjern, og Strømmens vandrerpatrulje Krokodillene og stifinnerpatruljen stilte opp med godt humør.

Vandrerjentene kom bilde og forventningsfulle til Hvalstjern på fredag kveld til kjempefint vær. De satt opp lavoen på egenhånd og lagde utrolig god kjøddeig med løk og potetpuré i matlagingskonkurransen. Da det ble tid for leirbål måtte de bite i det sure eplet og ta på seg varmt tøy, for temperaturen sank i rekordfart så fort sola gikk ned, men de koste seg sammen med de andre vandrerne fra kretsen. 

Etter leirbålet gikk noen for å spille kort med de andre vandrerne, mens andre gikk for å legge seg... Det var i hvert fall planen. Klokka 00.18 tikket et bilde inn på gruppas facebook-side, og etter bildet og dømme hadde de ingenting å utsette på fasilitetene. 

Etter en litt kald natt for noen, var de klare klare til teori, førstehjelp, orientering, og hemmelig oppgave på lørdagen. Den hemmelige oppgaven var i år å lage en minikopi av hvordan de ville at leirområdet i Asker skal se ut, og vi kommer nok til å måtte plante en del blomster for å klare og etterligne den fantastiske modellen de lagde! Etter en super innsats fra alle sammen og godt humør tok Krokodillene nok en gang førsteplass. Det betyr ny øks til leirkassa, at gruppa stolt kan flagge med kretsbanneret på årets landsleir på Asker, Tett på, og ikke minst:

Krokodillene er kvalifisert til NM i Speiding!

To av våre fantastiske stifinnere møtte opp på lørdag for å delta i stifinnerkonkurransen og sammen med en superspeider fra Sørumsand kom de seg igjennom både livlinjekasting, bruskassebygging og matkonkurranse kom de på en fin 3. plass. De beviste at de kan masse og vi gleder oss til dere får være med på vandrerkonkurransen neste år! 

Dermed deltar speidere fra Strømmen på NM for sjette gang, noe som betyr at vi har deltatt hvert år siden NM ble et samarbeidsprosjekt mellom NSF og KFUK-KFUM, og virkelig ble et NM (tildigere ble NM avholdt bare for NSF-speidere).

NM arrangeres i år helgen 13.-15. juni på Midtsandtangen utenfor Trondheim. Patruljen kan stille med 8 deltakere, og de som deltok på kretskonkurransen har førsterett på plassene. Informasjon om hvordan vi reiser og hvilken leder som blir med som ledsager kommer.

 

Les mer om landsleiren på www.kmspeider.no/no/Asker_2014/

Les mer om NM i Speiding på www.nmispeiding.no

Publisert
Sist oppdatert
Ragnhild Marie Holen
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS