Placeholder text

Speiderdesserter

Sjokoladebanan, appelsinmuffins eller kaneleple - et bål-måltid er ikke komplett uten dessert!

Sjokoladebanan

Dette er en gjenganger hos oss!

Du trenger:

  • En banan til hver
  • 3-4 sjokoladebiter 
  • Aluminiumsfolie

Fremgangsmåte:

Lag et snitt inni buen av bananen, cirka halvveis gjennom bananen. Fyll snittet med sjokoladebiter, og pakk bananen inn i folie. Stekes i glørne til bananen er myk og sjokoladen smeltet.

 

Appelsinmuffins

Du trenger:

  • En appelsin til hver
  • Ferdiglaget muffinsrøre (ta den med deg på flaske med skrukork)
  • Aluminiumsfolie

Fremgangsmåte:

Skjær toppen av en appelsin og spar til etterpå. Skrap ut (og spis) så mye av fruktkjøttet som du klarer. Fyll appelsinen cirka halvfull med muffinsrøre, legg på lokket og pakk det hele inn i folie. Stekes i glørne til muffinsen er stekt.

 

Kaneleple

Du trenger:

  • Et eple til hver
  • Sukker og kanel, gjerne ferdigblandet
  • Aluminiumsfolie
  • Kjernehusfjerner

Fremgangsmåte:

Fjern kjernehuset fra eplet. Sett eplet på aluminiumsfolie, fyll hullet etter kjernehuset med sukker og kanel, og pakk eplet helt inn i folien. Stekes i glørne til eplet er mykt.

Publisert
Sist oppdatert
Ragnhild Marie Holen
  • Del på:
  • Design og utvikling: CoreTrek AS